HORECA manažment 2020

Vystúpte zo svojej HORECA bubliny

Info o podujatí


Tohtoročná TREND konferencia zdvihne pokrievku segmentu HORECA. Pozrieme sa spoločne na vaše dennodenné pracovné radosti i starosti očami exkluzívnych hostí. Treba vôbec byť eco, online či no waste?
Naši spíkri vám odpovedia prostredníctvom vlastných konkrétnych skúseností. A vy sa budete inšpirovať tými najlepšími.
Bude nám cťou privítať Vás na tradičnej Trend konferencii Horeca manažment vo vynovenom koncepte.

Kontakt obsahová časť: viera.kubalikova@newsandmedia.sk
Kontakt obchodná časť: zuzana.kolenikova@newsandmedia.sk

Bližšie info:

Zuzana Kiššová
zuzana.kissova@newsandmedia.sk +421 918 641 723

Program


25.3.2020
19.00

Neoficiálne otvorenie
Prípitok so šéfredaktorom týždenníka TREND Tomášom Skřivánkom

26.3.2020
8.00 - 9.00

REGISTRÁCIA ÚČASTNÍKOV A RANNÁ KÁVA

9.00

OTVORENIE A PRIVÍTANIE
Tomáš Skřivánek, šéfredaktor týždenníka TREND

9.05 - 9.50

NEVERBÁLNY EXPRES
Bez úsmevu, niet úspechu

Nora Lauková, odborníčka na neverbálnu komunikáciu, konzultantka koučka a lektorka F.A.M.E., s.r.o., education & consulting company

Ako si získať nových hostí a ako udržať verných aj vďaka nonverbálke. A ako roznoznať faloš od úprimnosti na pracovisku.

10.05 - 10.50

OBMEDZENIA NA TANIERI
Potravinové intolerancie – mýtus alebo hrozba

Gastroenterológ o príčinách a výskyte, šéfkuchár o ústretových riešeniach. 

10.50 - 11.05

COFFEE BREAK

11.05 - 12.50

HORECA ONLINE
Pod pokrievkou online priestoru

Martin Bajaník, špecialista online marketingu
Pavol Král, Pension Kral (AU)
Martin a Zdenka Záhumenskí, úspešní príbeh značky Sí, Toskánsko, foodinfluenceri
Nora Fedorová, riaditeľka CK Satur

Ako sa môže vyplatiť správne investovanie času, peňazí a energie do online Marketingu

12.50 - 13.50

OBED

13.50 - 15.00

LESK A BIEDA REMESLA
Horeca personál ako nedostatkový tovar

Ján Duda, prezident EuroToques Slovensko
Simona Budinská, autorka neučebnice Gastrolove, kavickari.sk
Michal Němec, riaditeľ Štátneho inštitútu odborného vzdelávania
Zuzana Semanová, generálna riaditeľka, Hotel Lomnica

Ako zvrátiť migráciu personálu, ako obmedziť fluktuáciu, ako sa opäť zamilovať do gastro sveta.

15.00 - 15.45

EKO MÁ ZELENÚ
Eko a bez odpadu – ako na to

Rastislav Amrich, spolumajiteľ Eco Friednly hotela Dália KE
Vojto Artz, prezident Slovenskéh zväzu kuchárov a cukrárov

Snaha byť zelenší kvitne aj v hotelierstve. Stojí osoh za vysokú náročnosť?

15.45 - 16.00

COFFEE BREAK

16.00 - 16.45

Z BLATA DO VÝŠIN
Nie je dôležité, či sa potkneme, ale či vstaneme

Michal Rabina, majiteľ reštaurácie Die Alm v Eisenstadte

16.45

ZÁVER ODBORNEJ ČASTI

19.30

Súčasťou podujatia bude aj tradičný galavečer s odovzdávaním ocenení TREND Top v HORECA segmente s atraktívnym programom a priestorom na neoficiálny networking.

Spíkri


Vojtech Artz
prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
Simona Budinská
autorka neučebnice Gastrolove, kavickari.sk
Pavol Král
Pension Kral (AU)
Rastislav Amrich
spolumajiteľ Eco Friednly hotela Dália KE
Zuzana Semanová
generálna riaditeľka, Hotel Lomnica
Martin a Zdenka Záhumenskí
úspešní príbeh značky Si Toskánsko.sk, foodinfluenceri
Nora Fedorová
riaditeľka CK Satur
Martin Bajaník
špecialista online marketingu
Nora Lauková
odborníčka na neverbálnu komunikáciu, konzultantka koučka a lektorka F.A.M.E., s.r.o., education & consulting company
Ján Duda
prezident EuroToques Slovensko
Michal Němec
riaditeľ Štátneho inštitútu odborného vzdelávania

Partneri


Organizačný garant

Usporiadateľ

Mediálni partneri

Partner

Sociálne siete


Výstupy z konferencie


Zadali ste nesprávne heslo alebo meno. Prosím skúste to znovu.